Starters4Communities

Wij helpen (young) professionals groeien in sociaal ondernemerschap met trainingen, praktijkervaring en onze hechte community.

online marketing en communicatie vacatures bij Starters4Communities in Amsterdam

Over Starters4Communities

Starters4Communities gelooft dat bottom-up sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met onze trainingen en community zijn wij dé springplank voor veranderaars die mee willen bouwen. Doordat deelnemers helpen om het concept, verdienmodel en bereik van sociale projecten te versterken, zorgen we direct voor meer impact!

Wij zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en ontwikkelen al sinds 2013 erkende programma's.

Werken bij Starters4Communities

Wij werken aan een sociaal ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Wij trainen de changemakers die hiervoor nodig zijn. Met onze trainingsprogramma's in sociaal ondernemen leiden we starters en professionals op tot changemakers, terwijl zij in teams direct impact maken bij sociale start-ups en impactprojecten. Zo werken we samen aan een sociale en duurzame stad. Meer impact? Maak er werk van!

 

20 mei 2021 263 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Starters4Communities jouw rating
1 2 3 4 5