Start Foundation

Start Foundation is een maatschappelijk investeerder die werk wil creëren, behouden en toegankelijk maken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. We investeren in projecten en bedrijven die het gewenste perspectief - een baan - dichterbij brengen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Start Foundation in Eindhoven

Over Start Foundation

Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk ontwikkelaar die zich hardmaakt voor een maatschappij waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. Hiervoor zetten we zelf actief projecten op, agenderen we issues, mengen we ons in het publieke debat en investeren we geld in initiatieven waarin we geloven en die passen bij onze visie. In het kort bieden we ons netwerk, onze kennis, onze tijd en ons geld.

Hier maken wij dagelijks werk van.

Marketing en communicatie vacatures bij Start Foundation

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Start Foundation die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Start Foundation door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

08 feb 2022 185 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Start Foundation jouw rating
1 2 3 4 5