Standby thuiszorg

Standby thuiszorg is een unieke en snelgroeiende thuiszorgorganisatie. Er wordt bemiddeld tussen complexe zorgvragen en teams van zelfstandige zorgprofessionals waarbij wij het alternatief zijn voor het hospice of verpleeghuis. De zorg wordt op een professionele en liefdevolle wijze aangeboden in de thuissituatie.

Werken bij Standby thuiszorg

Over Standby thuiszorg

Uw hele leven bent u een persoon met een eigen persoonlijkheid, eigen dagritmes en eigen gedragingen. Het 'one size fits all' principe is al sinds oudsher aanwezig bij de reguliere thuiszorg. Wij van Standby thuiszorg geloven daar niet in. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie kan houden over de manier waarop u thuis wilt blijven wonen.

Bij Standby thuiszorg bepaalt u welke zorg u wanneer krijgt en door wie dit verleend wordt. Wij faciliteren u in een klein, door u gekozen team van fijne en professionele zorgverleners die ervoor zorgen dat u thuis kan blijven wonen. Dit doen wij door zorg te leveren vanaf 3 tot zelfs 24 uur per dag. 

Specialist in complexe zorgvragen

Standby thuiszorg is een particuliere thuiszorg organisatie gespecialiseerd in het organiseren van complexe zorgvragen. Denk hierbij aan terminale zorg tot wel 24 uur per dag of chronische zorg bij bijvoorbeeld dementie, Parkinson of kanker. Wanneer de reguliere thuiszorg niet meer volstaat, zijn wij het alternatief voor een hospice of een verpleeghuis.

Online marketing en communicatie vacatures bij Standby thuiszorg

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Standby thuiszorg die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

 

kernwoorden: vacatures, marketing, communicatie, online marketing, thuiszorg, Standby thuiszorg, particuliere thuiszorg, gezondheid
09 mrt 2020 473 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Standby thuiszorg jouw rating
1 2 3 4 5