St. Elisabeth Roosendaal

St. Elisabeth Roosendaal is een modern woonzorgcentrum. Het gehele complex bestaat uit een verzorgings- en verpleeghuis voor in totaal 130 bewoners en 66 appartementen voor zelfstandig wonenden. Het klooster Mariastede en de bestuurszetel van de zusters Franciscanessen van Mariadal is eveneens in het complex gehuisvest.

St. Elisabeth Roosendaal

Over St. Elisabeth Roosendaal

St. Elisabeth is een organisatie die van oudsher hóórt bij Roosendaal. Op een prachtige locatie met veel rust en ruimte. Een organisatie zonder poespas en met een rijke historie, die nog steeds bewust kiest voor kleinschaligheid. In St. Elisabeth kennen we elkaar persoonlijk. 

Naast verzorging en verpleging, hoofdzakelijk in St. Elisabeth, bieden wij senioren mogelijkheden voor tijdelijk verblijf, dagbesteding of palliatieve zorg. Daarnaast is iedereen van harte welkom in ons restaurant en bij onze verenigingen en activiteiten.

Wij bieden onze medewerkers en vrijwilligers veel ruimte voor eigen initiatief. Zelfsturing is dan ook een belangrijk thema in onze organisatie, evenals medezeggenschap. We zijn bovendien continue met elkaar op zoek naar kansen voor verbetering van onze zorg- en dienstverlening, zodat we onze ambitie 'van goed naar uitstekend' waar maken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij St. Elisabeth Roosendaal

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij St. Elisabeth Roosendaal aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef St. Elisabeth Roosendaal jouw rating
1 2 3 4 5