Squarewise

Wij zijn een dynamisch bureau dat gelooft dat de wereld moet en gaat veranderen in een duurzamere samenleving. Het is onze missie om deze duurzame transitie te versnellen. Squarewise versnelt verandering op weg naar een planeet waar we ons weer welkom kunnen voelen. Dat doen we door met passie en visie te werken aan strategische adviezen, voorbeeldprojecten en ventures.

Werken bij Squarewise

Over Squarewise

Wij zijn Squarewise, een impactorganisatie die de nieuwe wereld vormgeeft. Met ons team van transitiemakers dragen we bij aan oplossingen voor maatschappelijke issues door mensen samen te brengen, te experimenteren en vernieuwing te realiseren. In elke transitie geven we ruimte en energie terug aan onze omgeving. En vanuit volhoudbare visies bouwen we een toekomst voor het leven. Het is tijd voor een gezonde leefwereld; egovrij en ecovriendelijk. Uit liefde voor de aarde, met aandacht voor de samenleving. Wij helpen graag ideeën verder te brengen. En samen positieve transities in beweging te zetten.

Marketing en communicatie vacatures bij Squarewise

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Squarewise die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

01 dec 2020 303 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Squarewise jouw rating
1 2 3 4 5