Sportimo Retail

Sportimo Retail is een retail service organisatie in de sport-fashion branche. De organisatie biedt anno 2017 dienstverlening aan een negentienttal zelfstandige ondernemers. Met oog voor detail begeleiden wij de ondernemers met inkoop, bijkoop, doorverkoop en marketingactiviteiten. Tevens worden vanuit de organisatie administratie en automatisering begeleid.

Sportimo Retail

Sportimo Retail ontlast ondernemers

Het zijn van een zelfstandige ondernemer kost veel tijd, 24/7 moet een ondernemer hebben om anno 2017 een winkel goed draaiend te kunnen houden. Op alle fronten, online, wisselend consumentengedrag, concurrentie moet men de strijd aangaan. Ons doel is om de ondernemers op de back-office zoveel mogelijk te ontlasten zodat zij alle tijd en ruimte hebben om hun klanten op de winkelvloer te helpen. 

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Sportimo Retail

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Sportimo Retail die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Sportimo Retail in Zwartsluis. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sportimo Retail jouw rating
1 2 3 4 5