Sportief Besteed Groep

Wij zijn Sportief Besteed Groep; een full-service uitvoeringsorganisatie en kennisplatform ineen. Wij helpen en begeleiden overheden, organisaties, verenigingen en andere maatschappelijke partners bij de inzet van sport, beweging en positiviteit.

Vacatures bij Sportief Besteed Groep

Over Sportief Besteed Groep

Wij zijn Sportief Besteed Groep: een full-service uitvoeringsorganisatie én een overkoepelend kennisplatform ineen. Wij bedenken concepten die inspireren en aanzetten tot bewegen, verbinden en actie, waarbij plezier, educatie, creativiteit en talentontwikkeling voorop staan. Iedere dag zetten we belangrijke stappen naar dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet: van het schrijven van aanbestedingen en het regelen van financieringen tot het opleiden van beweegcoaches en het uitrollen van erkende interventies. Wij geloven in bewegen en zien de effecten. Wij brengen energie!

Werken bij de Sportief Besteed Groep

De medewerkers van onze 9 werkmaatschappijen zijn actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland, onder meer als beweegdocent, combinatiefunctionaris, projectleider of adviseur. We zijn een uitvoeringsorganisatie én overkoepelend kennisplatform ineen. We begeleiden en ondersteunen gemeenten, maatschappelijke organisaties, scholen en verenigingen bij de inzet van sport en bewegen. Als doel en als middel.

We beschikken over een eigen marketingafdeling met functionarissen als een copywriter, (online)marketeer, vormgevers en videographer. Zij spelen een rol in de PR en marketing voor interne opdrachten en zijn actief voor externe opdrachtgevers.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sportief Besteed Groep

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Sportief Besteed Groep die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

14 jul 2017 1269 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sportief Besteed Groep jouw rating
1 2 3 4 5