Sportief Besteed Groep

Samen sporten schept een band. Je leert elkaar kennen, je stimuleert elkaar en verlegt samen grenzen. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie die sportiviteit en positiviteit samenbrengt. Onder het motto "Humanizing Sports" verbinden we met de kracht van sport organisaties, medewerkers en partners. Onze gezamenlijke missie is het verbinden en in beweging brengen van mensen en merken.

Sportief Besteed Groep

Onze powerpartners

De Sportief Besteed Groep staat altijd open voor nieuwe initiatieven. Mits sociaal een maatschappelijk betrokken en relevant qua commerciële en marketingdoelstellingen. Zonder hun eigen identiteit te verliezen. Dochterorganisaties Sport-Heroes, Sportief Plus, Sportfeestjes en Sport-O-Theek voldoen aan deze criteria en worden empowered door Sportief Besteed Groep.

De kracht van onze organisatie

Sportief Advies, Haaglanden Beweegt en Alphen Beweegt zijn onderdeel van Sportief Besteed Groep. Stuk voor stuk met een eigen werkgebied en specialisme, maar ook met een gezamenlijke focus: sociaal-maatschappelijk relevant zijn en een verschil maken voor de gemeenschap.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sportief Besteed Groep

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Sportief Besteed Groep uit Delft die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sportief Besteed Groep jouw rating
1 2 3 4 5