Sport Heroes

Echte verhalen vertellen, in plaats van content over de schutting gooien. Winnen, maar ook iets betekenen voor de omgeving. Sport Heroes is het marketingbureau met hart voor sport en oog voor maatschappij. Jouw marketingdoelen bereiken? Geloof in de kracht van authenticiteit, creativiteit en daadkracht. Met sterke concepten, campagnes, producties en events dragen wij bij aan een mooiere wereld.

Sport Heroes

Over Sport Heroes

Hart voor sport, oog voor maatschappij. Dat is waar Sport Heroes voor staat. Gedreven vanuit een kloppend sporthart vertellen we verhalen, brengen we doelgroepen in beweging en zorgen voor maatschappelijke impact. Onze concepten, campagnes, producties en events maken we met, over en voor mensen. Zo boeken we dagelijks sociale overwinningen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sport Heroes

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Sport Heroes uit Delft die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

05 jun 2019 515 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sport Heroes jouw rating
1 2 3 4 5