Sonic Equipment

Sonic is een uniek en professioneel gereedschapsmerk met een ruime keuze in lege en gevulde opbergsystemen, waaronder gereedschapswagens en wandsystemen. Sonic begint waar de anderen ophouden en heeft een duidelijke visie en missie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Sonic Equipment in Purmerend

Over Sonic 

Sonic Equipment is dé specialist in hoogwaardig handgereedschap, gevulde gereedschapswagens en premium opbergsystemen. Opgericht in 2004 en inmiddels een toonaangevend merk met verkoop in meer dan 65 landen wereldwijd. Naast de oorspronkelijke focus op de Automotive branche, is Sonic steeds vaker actief in aangrenzende sectoren zoals Agricultuur, Truck, Industrie, Scheepvaart, Luchtvaart, Motorfietsen en Tweewielers.

Ons doel is het bieden van de perfecte oplossing voor technische professionals, met altijd de juiste balans tussen design, kwaliteit en prijs. Zodat zij elke dag met plezier en vertrouwen het meeste uit hun werk kunnen halen.

Onze drive: Technische professionals wereldwijd inspireren en vertrouwen bieden door het leveren van efficiëntie, stijl en support.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sonic

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Sonic die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

10 jan 2022 254 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sonic Equipment jouw rating
1 2 3 4 5