Socialfabriek

Wij zijn Socialfabriek. Wij zijn social media experts met een digitaal hart. Ons werk is het vergroten van de impact van merken op social media. Daarom werken wij (graag!) voor merken met ambitie. Vanuit een goed begrip van het merk-DNA van jouw bedrijf, creëren en versterken wij de relatie tussen het merk en de doelgroep.

Socialfabriek

Over Socialfabriek

Socialfabriek heeft de experts, tooling en energie in huis om jouw bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan. Onze social media diensten voeren we uit aan de hand van een vaste aanpak èn met transparantie over de kosten. 

Met een breed team van specialisten werken we iedere dag keihard en met veel plezier voor de mooiste merken van Nederland. Ons team bestaat uit Content Managers, Community Managers, Ontwerpers, Webcare Specialisten en Social Media Strategen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Socialfabriek

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Social Fabriek in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Socialfabriek jouw rating
1 2 3 4 5