Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is hét landelijke netwerk van én voor meer dan 350 sociale ondernemingen. Sociaal ondernemers zijn koplopers in de beweging naar een nieuwe economie, zij ondernemen om de wereld te verbeteren, met geld als middel, niet als doel. Social Enterprise NL verbindt en versterkt sociaal ondernemers, zo willen we deze economie aanjagen en zichtbaar maken.

Social Enterprise NL

Over Social Enterprise NL

Het aantal sociaal ondernemers in Nederland groeit en dat is goed nieuws, want zij zijn de voortrekkers op weg naar een nieuwe economie. Een economie die werkt voor alle mensen; circulair, inclusief en armoedevrij. Social Enterprise NL verbindt en versterkt deze ondernemers, en werkt aan een gunstiger ecosysteem. En wil iedereen inspireren om bij te dragen aan deze beweging. 

Social Enterprise NL ondersteunt sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. En faciliteert een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar steunt. 

Werken bij Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is in 2012 opgericht door Mark Hillen en Willemijn Verloop. Met een team van gedreven collega’s werkt Social Enterprise NL elke dag met sociaal ondernemers om hun impact te vergroten en de wereld aan hen te verbinden. Wil jij daar deel van uitmaken? Dat kan!

Marketing en communicatie vacatures bij Social Enterprise NL

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Social Enterprise NL die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Social Enterprise NL door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Social Enterprise NL jouw rating
1 2 3 4 5