Sociaal-Economische Raad

De Sociaal-Economische Raad (SER) adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook verricht de SER activiteiten die voortvloeien uit bestuurlijke taken en zelfregulering. Daarnaast biedt de SER een platform om sociaal-economische vraagstukken te bespreken. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers. Het secretariaat telt circa 110 fte's.

Sociaal-Economische Raad

Werken bij de SER

Bij de SER werk je ook aan je eigen ontwikkeling. In je baan krijg je de ruimte om je professionaliteit en competenties verder te ontwikkelen. Wij hechten grote waarde aan een gedegen kennis van je vakgebied en aan een dienstverlenende instelling. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Beleidsmedewerkers werken in projectteams aan actuele sociaal-economische vraagstukken. Samen met de medewerkers van de ondersteunende afdelingen zorgt dit voor optimale werkomstandigheden.

Marketing en communicatie vacatures bij de SER

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Sociaal-Economische Raad die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sociaal-Economische Raad jouw rating
1 2 3 4 5