sneleentaxi

Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau

Sneleentaxi

Over sneleentaxi

Wij zijn sneleentaxi, onderdeel van Brancheteers Nederland B.V. Klanten kunnen met sneleentaxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en België. Via ons online boekingsplatform kunnen zij eenvoudig hun taxi boeken. Met een uniek veilingsysteem zorgen we voor een efficiëntere verdeling van taxi's. Wij bieden vervoerders grote hoeveelheden ritten aan en kunnen onze klanten tegen veel lagere tarieven vervoeren dan gebruikelijk is in deze markt. We geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn en mobiliteit op zijn efficiëntst is ingericht.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij sneleentaxi

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij sneleentaxi die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

03 sep 2019 453 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef sneleentaxi jouw rating
1 2 3 4 5