SMS Intermediair

SMS Intermediair is een landelijk recruitmentbureau gespecialiseerd in vaste en tijdelijke banen in de creatieve industrie en alles wat daar tussen valt. Sales, Design, Digital Marketing & Communicatie, Creative Technologies, Packaging en Print, we staan er al bijna 30 jaar midden in.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij SMS Intermediair in Amsterdam en Endhoven

Over SMS Intermediairs

Elke dag laten we nieuwe verbindingen tot stand komen – al ruim 30 jaar. Want het verbinden van mensen is wat ons drijft. Wij geloven dat wij deze duurzame matches alleen kunnen realiseren door te werken met consultants die zelf uit het vak komen. Omdat zij aan de andere kant van de tafel hebben gezeten, verstaan ze wensen en behoeften van zowel kandidaat als werkgever beter.

Zo bouwen we mee aan het succes van onze klanten en de ambities van de professionals in ons netwerk.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Meer doen met je talent. Werken voor een ander merk. Meer verdienen of een betere balans tussen werk en privé. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging: vast, tijdelijk of freelance.

Al 30 jaar recruitmentspecialist
Vanwege ons track record van 30 jaar zijn we een gewaardeerde recruitmentspecialist in de vakgebieden Digital Marketing, Communicatie, Design, Creative Technologies, Sales, Packaging en Print. Daardoor kennen we veel van onze opdrachtgevers door en door en zien we ook veel kandidaten in de loop van hun carrière vaker terug.

Waarom een baan zoeken via SMS Intermediair?
Zoek je een vaste baan? Of sta je open voor interim banen of freelance opdrachten? Wij brengen alles voor jou persoonlijk in beeld zodat jij een goede keuze kunt maken. Daarnaast heeft het solliciteren via SMS Intermediair nog een aantal andere voordelen:

  • We besparen je (vrije) tijd: We benaderen je alleen voor banen of opdrachten waarvan wij denken dat ze echt bij je passen. Én op de manier en tijd die jij aangeeft. Zo hoef jij 's avonds niet alle vacaturesites af.
  • We zoeken alles voor je uit: Past de bedrijfscultuur bij jou? Klopt de informatie in de vacature wel met de praktijk? Hoe is het verloop? Wij weten alle ins en outs van een vacature en hebben vaak met eigen ogen jouw nieuwe collega's en werkplek gezien.
  • We zorgen voor die 1-0 voorsprong: We verstaan ons vak als geen ander. Onze opdrachtgevers weten dan ook dat als wij jou voorstellen, ze meteen even naar jouw cv moeten kijken. Hierdoor ben jij al met 1-0 binnen.
  • We coachen en adviseren je: Of het nu gaat om dresscode of salarisonderhandeling – we begeleiden je van sollicitatie tot contractondertekening. En graag houden we daarna ook contact!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij of via SMS Intermediair

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied die via SMS Intermediairs aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

20 feb 2017 1310 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SMS Intermediair jouw rating
1 2 3 4 5