SMS Intermediair

SMS Intermediair is een bureau dat zich richt op recruitment in Sales en E-Commerce, (Online) Marketing en Communicatie, Design en Packaging en Grafimedia. We zijn al meer dan 25 jaar actief in de werving en selectie voor vast, tijdelijk of freelance personeel. Met kantoren in Amsterdam en Eindhoven hebben we een landelijke dekking.

SMS Intermediair

Op dit moment is er iemand naar jou op zoek. Wij gaan achterhalen wie dat is.

Je wilt vooruit en je weet: ergens daarbuiten bevindt zich de perfecte nieuwe uitdaging. Nu moet je 'm alleen nog zien te vinden. Als communicatieprofessional heb je de belangrijkste stap al gezet door naar onze website te komen. SMS Intermediair heeft het grootste netwerk in de communicatiebranche tussen Amsterdam en Eindhoven. Werk zoeken begint met SMS Intermediair vinden. 

Als wij je voorstellen, ben je binnen

We bemiddelen al bijna 25 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers over de volle breedte van het communicatievak, van Grafimedia & Packaging en Advertising, Design & Interactive tot (Online) Marketing & Communicatie en Sales & E-Commerce. Mooie merken en bedrijven die vaak al jaren zaken met ons doen. Brabantse gemoedelijkheid en Amsterdamse assertiviteit: op een prettige manier recht op je doel af.  

Mogen we heel eerlijk zijn?

Wij hebben het netwerk, jij hebt ons gevonden. Nu willen we alles van jou weten. Niet alleen wat je tot nu toe allemaal hebt gedaan, maar wie je bent. Wat zijn je drijfveren, talenten en ambities. Maar ook: waar is ruimte voor verbetering? Wij zijn daar open en eerlijk in en verwachten hetzelfde van jou. Door zonder omwegen met elkaar om te gaan, komen we sneller waar we willen zijn. We kennen het vak van binnenuit, jou willen we net zo goed leren kennen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij of via SMS Intermediair

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied die via SMS Intermediairs momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures via SMS Intermediair.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SMS Intermediair jouw rating
1 2 3 4 5