SmartCenter

SmartCenter helpt organisaties met het meetbaar verbeteren van klantinteractie. Wij helpen organisaties met het meetbaar verbeteren van klantinteractie en gaan uit van uw behoefte én die van uw klanten. Vanuit uw wensen en mogelijkheden stellen we uw persoonlijke SmartCenter samen.

SmartCenter

Over SmartCenter

SmartCenter levert complete flexibele klantcontact teams, inclusief een ervaren teamleider. We zorgen ervoor dat deze professionals goed opgeleid zijn, uitstekend bij en binnen uw organisatie passen en aangestuurd worden door betrokken teamleiding. Deze teams gaan bij u op locatie aan de slag en zijn direct op alle klantcontact kanalen inzetbaar. SmartCenter maakt zich verantwoordelijk voor het resultaat en maakt dit inzichtelijk met heldere (management)rapportages.Naast uitstekende gekwalificeerde klantcontactteams en teamleiding levert SmartCenter ook specialisten op het gebied van klantcontact.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij SmartCenter

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij SmartCenter die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij SmartCenter in Amsterdam.

13 dec 2016 1014 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SmartCenter jouw rating
1 2 3 4 5