Slingerland Potgrond bv

Wij ontwikkelen en leveren substraten die altijd en overal leiden tot optimale resultaten. Onder alle omstandigheden en in elke teeltomgeving.

Lentse & Slingerland Potgrond

Over Lentse & Slingerland Potgrond

De wereld verandert en Lentse & Slingerland Potgrond verandert mee, maar één ding blijft altijd hetzelfde: onze toewijding. Onze betrokkenheid bij klant, teelt en resultaat. Dat maakt Lentse & Slingerland Potgrond uniek. Met twee eigen en twee externe productielocaties in Nederland, met onze bewezen specialismes in onder andere bark en veen en met heel veel specifieke kennis in huis.

Wij zijn twee bedrijven met een duidelijk toekomstplan. Onze substraatfabrieken staan in Bleiswijk (Zuid-Holland) en Katwijk (Noord-Brabant). Daar zijn je enthousiaste collega's aan de slag om de verschillende substraten op maat te maken voor de kwekers. Door onze geavanceerde productie- en verpakkingslijnen staan we garant voor zeer hoogwaardige kwaliteit. Samen met onze kwekers werken we zo aan continuïteit en optimaal rendement. En daar zijn we trots op.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Slingerland Potgrond

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Slingerland Potgrond bv die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

25 sep 2019 147 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Slingerland Potgrond bv jouw rating
1 2 3 4 5