Simcas Electro

Simcas is een familiebedrijf gespecialiseerd in verlichting en elektrotechniek. Voortgekomen uit de Cassirer groep, is het al ruim 65 jaar een toonaangevend bureau in de lichttechniek en verdeelinrichtingen branche met betrokken en bekwame werknemers. Ons kantoor zit in Den Haag, het magazijn in Deurne en onze buitendienst verspreidt door heel Nederland.

online marketing en communicatie vacatures bij Simcas Electro in Den Haag

Over Simcas

Bij Simcas adviseren we bedrijven bij het vinden van de beste oplossing voor hun verlichting en verdeel & schakel projecten. We zijn importeur van kwaliteitsmerken zoals Gewiss en Collingwood en leverancier van verlichting en schakeltechniek voor groothandel en op projectbasis. Daarnaast maken wij berekeningen voor licht- en verdeelplannen en produceren en assembleren elektrotechnische artikelen zoals verdeelinrichtingen.

Bedrijfscultuur

Simcas is een bedrijf met een vlakke structuur waardoor de snelheid en de flexibiliteit die in de huidige markt nodig zijn gegarandeerd worden. Door de vrijheid van medewerkers om zich te ontwikkelen op die gebieden die zij interessant vinden kan Simcas zich constant opnieuw uitvinden en producten introduceren die vooruitstrevend zijn of het programma goed aanvullen. Door de open structuur en de intentie van het delen van kennis is Simcas niet zomaar een leverancier, maar een partner bij het bedenken van oplossingen door het toepassen van nieuwe ideeën en producten.

Ons team

Een team van betrokken en bekwame medewerkers maakt Simcas tot het toonaangevende bureau dat het is. In de buitendienst lopen mensen met veel technische kennis en specialisatie die graag bij mensen aan tafel komen zitten om de opties door te nemen. Binnen zitten kundige licht designers en medewerkers om alle adviezen en vragen vakkundig te verwerken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Simcas

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Simcas in Rotterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

25 mei 2021 210 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Simcas Electro jouw rating
1 2 3 4 5