Shake Media

Wij van Shake Media zien een wereld waarin bedrijven kunnen groeien in een digitaal tijdperk. Shake Media is een snelgroeiend bedrijf wat graag vooruitdenkt en bewust is van alle trends en ontwikkelingen in de markt.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Shake Media in Uden

Over Shake Media

Echte social addicts, dat kun je ons wel noemen! Shake Media is een bedrijf waar werkplezier, creativiteit en resultaatgericht werken voorop staan. Wij zijn een full service social media marketing bureau, bestaande uit een jong team. Shake Media is opgericht in 2019 en groeit enorm hard. We verzorgen social media content, campagnes en e-mail marketing voor MKB-bedrijven in heel Nederland en België. Van supermarkten tot fitnessbedrijven en van webshops tot aan coaches.

Voor onze opdrachtgevers zijn we meer dan een sparring partner en marketingbedrijf. Voor hen zijn we een extra afdeling. We houden daarom van korte lijnen en meeten regelmatig met onze opdrachtgevers over de voortgang, campagnes en strategieën. We zijn creatief, maar onderbouwen en handelen altijd op basis van marketingdata.

Werken bij Shake Media

Een social media bureau dat bedrijven ontzorgt op het gebied van social media marketing. Iedere dag gaan we aan de slag om de leukste content en de gaafste campagnes voor onze klanten neer te zetten. Het voelt alleen nog niet compleet, want... we missen jou nog! We zijn altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde Shakers.

Ben jij er klaar voor om bij Shake Media te werken?

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Shake Media in Uden

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Shake Media

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Shake Media die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

27 dec 2021 408 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Shake Media jouw rating
1 2 3 4 5