SGS Search

Werk dat ertoe doet – je vindt het bij SGS Search. Wij zetten ons elke dag in voor een betere leef- en werkomgeving. Met inspecties, analyses en advies helpen we organisaties aan innovatieve, praktische en slimme oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Wil jij daar ook aan bijdragen?

Bedrijfsprofiel Search B.V. Heeswijk

De beste willen zijn

Dat we bij SGS Search ons werk goed doen, blijkt wel uit onze stevige marktpositie. En we groeien nog steeds. Niet alleen door nieuwe diensten en markten te ontwikkelen, maar ook door alles wat we nu al doen, steeds beter te doen.

Dat kan alleen met een winnend team van technische denkers en doeners, onderzoekers en commerciële en administratieve krachten. Stuk voor stuk harde werkers – jong van geest, oplossingsgericht, met veel lef en een hands-on mentaliteit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en gemotiveerde vakmensen.

Samen meer mogelijk maken

Succes is bij SGS Search echt een gezamenlijke prestatie: collega’s zijn behulpzaam en betrokken, en gaan voor elkaar door het vuur. Bij de samenstelling van de teams en afdelingen zorgen we ervoor dat jij en je nieuwe collega’s elkaar goed aanvullen, zodat jullie prettig en slim samenwerken.

Maar bij SGS Search gaat het om méér dan werken alleen: we hechten veel waarde aan het sociale aspect en staan voor een gevoel van saamhorigheid. Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes, familiedagen en eindejaarsbijeenkomsten.

Werken bij SGS Search?

Je kunt je carrière geen groter plezier doen dan met een move naar SGS Search. Onze organisatie is klein en dynamisch genoeg om je veel afwisseling en bewegingsruimte te bieden. Tegelijkertijd zijn we groot genoeg – we maken deel uit van een multinational – om te zorgen voor continuïteit en stabiliteit.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij SGS Search

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij SGS Search die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, dan ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij deze club. 

22 feb 2015 1575 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SGS Search jouw rating
1 2 3 4 5