SGS Roos+Bijl

Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl levert diensten voor energie, olie & gas, water en telecommunicatie. Wij zijn specialist kabels en leidingen binnen de ondergrondse infrastructuur.

SGS Roos+Bijl

INGENIEURSBUREAU SGS ROOS+BIJL

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Olie, gas & chemie, energie, water en telecommunicatie zijn onze expertisegebieden. We ontwerpen technische kabel- en leidingnetwerken voor distributie en transport, en verzorgen de begeleiding bij het aanleggen, verleggen of verwijderen van kabels en leidingen.

De kabel- en leidingbranche kent voor ons geen geheimen. Onze engineers ontzorgen u, op alle vlakken en in alle fasen. Allround als we zijn, maken we graag het verschil. Hierbij komen onze technische know how en juridische kennis altijd van pas, of het nu gaat om grote of kleine infrastructurele projecten.

Kabels en leidingen zijn onze passie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken. Die beste oplossingen zullen en moeten er komen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een tracé, het beheren van een netwerk, projectmanagement, een omgevingsscan, contractvorming of ondersteuning bij complexe bestuurlijke belangenafwegingen.

Onze klantenkring bestaat uit netbeheerders, (semi)overheid, vervoersbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars.

Marketing en communicatie vacatures bij SGS Roos+Bijl

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij SGS Roos+Bijl die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

16 aug 2018 649 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SGS Roos+Bijl jouw rating
1 2 3 4 5