SGS Netherlands B.V.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 94.000 werknemers.

Werken bij SGS Benelux

Over SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Als onafhankelijke partij zorgen we ervoor dat jij in je leef- en werkomgeving kunt rekenen op betrouwbare producten en diensten. Dat doen we in een veelvoud aan sectoren.

Onze kerndiensten kunnen in vier categorieën worden onderscheiden:

  • Inspectie: ons uitgebreid aanbod aan inspectie- en controleactiviteiten, zoals het controleren van de toestand en het gewicht van verhandelde goederen bij de overslag, helpt u bij de controle van kwaliteit en kwantiteit en bij het voldoen aan alle wettelijke eisen en voorschriften in de verschillende regio's en markten.
  • Analyse: ons wereldwijde netwerk van testfaciliteiten met deskundige en ervaren medewerkers stelt u in staat risico's te reduceren; time-to-market te versnellen; kwaliteit, veiligheid en prestaties van producten te garanderen; en te werken volgens alle wettelijke normen.
  • Certificering: we zorgen dat u met een SGS-certificaat kunt aantonen dat producten, processen, systemen of diensten in overeenstemming zijn met nationale, internationale of klantspecifieke normen.
  • Controle: wij zorgen dat producten en diensten voldoen aan internationale normen en lokale regels en voorschriften. SGS heeft vestigingen over de gehele wereld en heeft ervaring en expertise in praktisch alle bedrijfstakken en in alle stappen van de waardenketen, van grondstoffen tot eindconsumptie.

SGS in Nederland

Van een bedrijf gericht op controle van granen, veevoerders en droge bulkgoederen in het begin van de 20ste eeuw, is SGS, mede door strategische locaties vlakbij de havens van Rotterdam, Amsterdam, Delfzijl en Vlissingen, uitgegroeid tot de meest toonaangevende organisatie op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

SGS heeft een sterk gediversifieerd dienstenpakket. Door regelmatige acquisities wordt ervoor gezorgd dat dit dienstenpakket verbreedt waardoor de huidige dienstverlening geoptimaliseerd wordt.

SGS Nederland, met hoofdkantoor in Spijkenisse, heeft een landelijke dekking met meer dan 20 vestigingen en biedt aan meer dan 1800 mensen werk.

SGS als werkgever

Het gaat er bij SGS om dat iedereen op de juiste plek zit. De individuele behoeften van onze medewerkers staan centraal en we bieden mogelijkheden die innovatie en kennis bevorderen. We moedigen daarbij medewerkers aan om zoveel mogelijk te werken met collega's in andere disciplines, op een andere locatie of met een andere achtergrond.

Naast persoonlijke ontwikkeling vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie. Met een heldere missie, doelstellingen en ambities wordt iedereen geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan het succes van SGS.

Het is een van onze hoogste prioriteiten om medewerkers met verschillende achtergronden, culturen en denkpatronen samen te brengen om kennis, ideeën en ervaringen te delen.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij SGS Netherlands

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij SGS die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

27 okt 2017 855 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SGS Netherlands B.V. jouw rating
1 2 3 4 5