SGS Belgium N.V.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 90.000 werknemers.

SGS Belgium

Over SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Als onafhankelijke partij zorgen we ervoor dat jij in je leef- en werkomgeving kunt rekenen op betrouwbare producten en diensten. Dat doen we in een veelvoud aan sectoren.

Onze opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor een betrouwbaar en feitelijk inzicht in veiligheid, gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wie 100% zeker wilt zijn, kiest voor SGS.

SGS als werkgever

We zijn geïnteresseerd in wat jou drijft en welke doelen je voor ogen hebt. Zowel zakelijk als privé. We bieden je een stabiele en professionele werkomgeving, en dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen. We ondersteunen je met de ruimte en middelen om jezelf te ontwikkelen. Bij SGS word je onderdeel van een winnend team van technische denkers en doeners, onderzoekers, commerciële en administratieve krachten. Als jij 100% voor SGS gaat, gaan wij 100% voor jou.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij SGS Belgium

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij SGS Belgium N.V. die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

24 nov 2017 787 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SGS Belgium N.V. jouw rating
1 2 3 4 5