Sense Company

Bij Sense Company geloven wij sterk in de kracht van geur. Waarom? Omdat geur onbewust en onzichtbaar bij ons binnen komt sluipen. De glimlach die het je geeft is er dan ook een die je onverwachts overvalt. Zomaar ineens. En juist daardoor inslaat als een bom. Een glimlach van dat kaliber is zoveel krachtiger dan welke andere glimlach dan ook. En doordat geur daarvoor heeft gezorgd, is het zo’n ontzettend sterk instrument. Makes Sense, right?

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Sense Company in Tilburg

Over Sense Company

Geur is ons middel, geluk ons doel
Een onverwachte glimlach verspreiden door middel van geur. En daarmee geluk benaderen. Dat is wat wij bij Sense Company doen. Dat is wat ons drijft! Iedere dag opnieuw.

Als een van de meest toonaangevende bedrijven in geurmarketing en geurbeleving ontwikkelen en produceren wij hiervoor slimme geursystemen en geuroliën. In combinatie met ons eigen online geurplatform kunnen we hiermee de geurbeleving in elke denkbare ruimte in iedere organisatie optimaliseren. Geen enkele geurwens is ons te gek!

Help jij ons mee ons succes uit te bouwen én unexpected smiles te verspreiden?

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Sense Company

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Sense Company in Tilburg die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

13 jun 2022 177 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sense Company jouw rating
1 2 3 4 5