Sellsius marketing en communicatie

Sellsius ontwikkelt eigentijdse marketing- en communicatieoplossingen op strategisch en tactisch, operationeel niveau. Met een eigengereid team van drie, aangevuld met externe creatieve en uitvoerende specialisten, onderscheiden we ons in het doorvertalen van thema naar activatie en transactie.

Sellsius marketing en communicatie

Over Sellsius

Jij ziet een winkelstraat, wij zien potentiële klanten, uithangborden, verkoopkansen. Jij ziet een eindexamen, wij zien toekomstige medewerkers, ambities en de wil iets te worden in de maatschappij. Jij ziet mountainbikers, wij zien een nieuwe manier om jouw merk te activeren, groepsgevoel en saamhorigheid. Jij ziet kantoorgebouwen, wij zien bedrijvigheid, klantvriendelijkheid en kansen. In het kort? Sellsius heeft zo haar eigen kijk op marketing, communicatie én activatie. Daar laten we je graag mee kennismaken.

Alles begint bij het positioneren van een merk. We luisteren goed, kijken kritisch, maken beloften relevant en zorgen voor een slimme inzet van online en offline middelen en media. Samen zorgen we voor een gestroomlijnd proces en meetbaar resultaat. Dat vraagt om een nieuwe manier van samen werken en samenwerken.

Waarom doen mensen de dingen die ze doen? En hoe kunnen wij dat gedrag beïnvloeden? De vraag is simpel. Het antwoord grenzeloos uitdagend. Door anders te kijken en te doen, kunnen wij zijn wat anderen niet zijn: een marketing- en communicatiebureau met een bijzondere kijk op merken, mensen en mogelijkheden!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Sellsius

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Sellsius die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Sellsius in Apeldoorn.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef Sellsius marketing en communicatie jouw rating
1 2 3 4 5