Secure Design Webdevelopment

Secure Design Webdevelopment is een full service internetbureau. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites, webshops en online applicaties. Hierbij bieden wij volledige projectondersteuning van begin tot eind.

Secure Design Webdevelopment

Over Secure Design

Secure Design is een full-service internetbureau. Wij ontwikkelen websites, webshops en online applicaties voor nationale en internationale klanten. Bij het ontwikkelen van een website begeleiden we de klant van de brainstormfase tot en met de daadwerkelijke oplevering. We zorgen ervoor dat de website netjes blijft draaien, plegen het nodige onderhoud en verzorgen vaak ook de hosting en beveiliging van de site.

Naast webbouwers, hebben we ook specialisten in huis op het gebied van corporate branding en online marketing. Voor corporate branding verzorgt onze grafisch vormgever de designs die klanten kunnen gebruiken voor divers promotiemateriaal. Daarnaast ondersteunen we klanten op het gebied van online marketing bij het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, social media, online analyse (Google Analytics), online adverteren (AdWords) en het schrijven van (SEO) webteksten.

Marketing en communicatie vacatures bij Secure Design

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij Secure Design aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Secure Design in Leiden!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Secure Design Webdevelopment jouw rating
1 2 3 4 5