Sdu

Sdu is in 200 jaar van een traditionele (staats)uitgeverij uitgegroeid tot een multimediale leverancier van vakinformatie. Naast een breed, multimediaal portfolio met toonaangevende titels biedt Sdu ook opleidingen, events, cursussen en workshops. Onze voornaamste klanten zijn juristen, fiscalisten, notarissen en de overheid.

SDU

Werken bij Sdu

Bij Sdu werken circa 350 professionele en gedreven mensen. Onze medewerkers krijgen de ruimte om aan hun carrière te werken, zowel binnen hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Wij houden van pionieren en innoveren, zoals het ontwikkelen van nieuwe apps en innovatieve platformen. Daarom zijn wij continu op zoek naar ondernemende mensen die het verschil willen maken. Professionals die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om de ontwikkeling van ons bedrijf mee richting te geven.

Open en informeel
Wij staan bekend als een sympathiek en toegankelijk bedrijf. Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer, waarin iedereen helder en open met elkaar communiceert. Dat komt ons werk en ook het contact met onze klanten ten goede. Wij luisteren serieus naar onze klanten en staan open voor klachten, vragen en opmerkingen.

LINK
Binnen Sdu is LINK actief, een vereniging gericht op Sdu-medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische pubquiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen.

Marketing en communicatie vacatures bij Sdu

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij Sdu in Den Haag? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sdu jouw rating
1 2 3 4 5