Scooperz

Social media bureau voor merken met grootse plannen online. Wij bij Scooperz houden van social media, omdat het de mooiste vorm van marketing is en een geweldig kanaal om echt contact te maken!

online marketing en communicatie vacatures bij Scooperz in Breda

Over Scooperz

Wij zijn Scooperz. Hét social media bureau dat digitaal snapt. Want die nieuwe wereld van nu: dat is me er eentje. Alles lekker tussendoor. Vluchtig. Ongefilterd. Een post is maar een post, en wat je vandaag plaatst is morgen weer passé. Jij geluk, want in een handomdraai creëren wij thumb stoppers. We grijpen het momentum dus. Maar wél met oog op de lange termijn doelen van jouw merk.

Noem ons 'social addicts'. Bij social media bureau Scooperz zijn we er trots op dat we weten hoe je mensen kunt verleiden op social media! Ons team bestaat uit digital natives met een enorme diversiteit aan kennis en ervaring. We zijn flexibel en omarmen de nieuwste technologieën en trends. We vinden het geweldig om samen de mooiste ideeën voor onze klanten uit te werken.

Werken bij Scooperz

Zoek je een baan bij een leading agency op het gebied van social media en influencers? Scooperz is al 10 jaar het full service online bureau voor de grootste merken en overheden in de Benelux. We zijn expert in reputatie gevoelige merken en organisaties. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een 'sky is not the limit-attitude'. Ben jij er klaar voor om samen met Scooperz te groeien naar een next level?

werken bij social media bureau Scooperz in Breda

Werken bij Scooperz betekent 

de social media accounts van de grootste merken beheren en samenwerken met Nederlands grooste influencers. We zoeken mensen die continu de nieuwste trends op social volgen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en werkt samen met gepassioneerde experts. We zijn echte pioniers in het digitale vakgebied en bij ons veranderen activiteiten en werkprocessen voortdurend. Flexibel zijn en veranderingen omarmen is dus een must bij Scooperz. De ideale job voor ambitieuze professionals die zich snel vervelen dus!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Scooperz

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij social media bureau Scooperz uit Breda die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

21 jul 2021 409 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Scooperz jouw rating
1 2 3 4 5