Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Zoals de vrienden van Jan ooit kennis maakten met zijn smaak, warmte en vriendschap, laat Schrobbelèr je nu hetzelfde proeven.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Schrobbelèr in Tilburg

Over Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren '70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook. Vanuit zijn huisbarretje 'Bij den Schrobbelaar', ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger. 

Kernwaarden

Jan Wassing overleed in 1981, een jaar nadat Schrobbelèr op de markt kwam. Hij liet een transportbedrijf, een paar kruiken, etiketten en een recept achter. Zoon Pieter-Jan Wassing vond dat het laatste aandenken aan zijn vader moest blijven bestaan. Ook al zou dat wat kosten. Belangrijker dan geld waren de kernwaarden van Schrobbelèr. Zoals die vroeger ontstonden in het huisbarretje: Glimlach. Warmte. En vriendschap.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Schrobbelèr

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Schrobbelèr die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

04 nov 2021 211 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Schrobbelèr jouw rating
1 2 3 4 5