Schinkelshoek Communicatie

Hoe creëer je enthousiaste ambassadeurs voor een merk? Hoe zorg je er voor dat een visuele identiteit effect heeft? Hoe krijg je passende response op een online marketingactie? Wij zijn dol op deze vragen en zoeken snel en creatief naar effectieve antwoorden. Van landelijke acties tot kleinschalige effectieve social media campagnes.

Schinkelshoek Communicatie

Over Schinkelshoek Communicatie

Wij zijn een klein reclamebureau met klanten in de B2B (o.a. bouw, horeca, accountants, scholen), (semi-)overheid (scholen, gemeenten, waterschappen) en culturele sector (klassieke muziek). Het doel is om klanten te inspireren en energie te geven tijdens het behalen van hun doelstellingen. Dan is het plezier in het werk het grootst en dat vinden wij belangrijk. Wij hebben wilde ideeën en combineren die met voldoende reality checks. We worden gelukkig van goed design en de nieuwste technieken.

Bij Schinkelshoek Communicatie werken we graag hard en met plezier. Daarom wisselen we brainstormsessies af met tafelvoetbal en investeren we graag in onze relatie met klanten en collega's. Ben je sociaalvaardig en begrijp je hoe je klanten te woord moet staan en kunt adviseren? Ben je enthousiast over design, maar ken je wellicht niet alle ins en outs van Illustrator? Dat geeft niet. Wij vinden de match met ons team belangrijker dan je technische skills. Als je de juiste instelling hebt dan leren we die gemakkelijk aan.

Marketing en communicatie vacatures bij Schinkelshoek Communicatie

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Schinkelshoek Communicatie die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Schinkelshoek Communicatie jouw rating
1 2 3 4 5