Savantis

Stichting Savantis zet zich in voor het behoud en de ontwikkeling van vakmanschap. Samen met ons bestuur, (externe) medewerkers en partners dragen wij bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties in het bedrijfsleven en het onderwijs.

Savantis

Over Savantis

Mensen en organisaties moeten zich constant ontwikkelen om aan de uitdagingen van morgen te voldoen. Savantis helpt daarbij op het gebied van onderwijs, vakmanschap en duurzame inzetbaarheid. Dat doen we in samenwerking met sectoren, scholen, bedrijven en deskundigen.

We maken plannen, voeren projecten uit en zorgen voor het management, de subsidieaanvragen en de financiële verantwoording. Er wordt gewerkt aan vakgericht beroepsonderwijs, goede leermiddelen en gecertificeerde examens. Voor werknemers zorgen we voor trainingen en loopbaanondersteuning. En ondernemers adviseren we over de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Dat doen we met een team van deskundige medewerkers met een passie voor onderwijs, vakmanschap en de inzetbaarheid van mensen. We zijn goed in het verbinden van organisaties, mensen en belangen. Beleid zetten we om in concrete plannen, we zorgen voor de uitvoering en het behalen van resultaten. We zijn creatief, vooruitstrevend, een beetje eigenzinnig maar bovenal dienstbaar naar onze opdrachtgevers.

Ontwikkelen zit in ons DNA

Bij alles dat Savantis doet speelt het woord 'ontwikkelen' een rol. Het ontwikkelen van leermiddelen. Het ontwikkelen van vakmanschap. Het ontwikkelen van instroombeleid, Het ondersteunen van loopbaanontwikkeling. Het ontwikkelen van een sectoraal plan ter bevordering van Duurzame Inzetbaarheid en zo voorts.

Dienstbaar en creatief

Onze wortels liggen in bouw gerelateerde sectoren, maar we hebben ook ervaring in andere sectoren. We kennen het onderwijs en weten hoe het bedrijfsleven met het onderwijs kan samenwerken. Onze samenwerkingspartners kunnen rekenen op de inbreng van onze kennis, jarenlange ervaring en creativiteit bij het opstellen van plannen en bereiken van resultaten.

Flexibel

Savantis weet als geen ander dat er altijd meerdere wegen naar Rome leiden. Wij verkennen daarom graag samen met jou de mogelijkheden. Daarbij zullen we ons altijd laten drijven door jouw wensen én delen we ook graag onze ervaring en kennis met jou. Vaak kun je uit de voeten met een bestaande oplossing, soms pas je deze gedeeltelijk aan. En als het echt nodig is ontwikkelen we samen een nieuwe oplossing. Zo ben je ervan verzekerd dat je precies krijgt wat je wenst .

Online marketing en communicatie vacatures bij Savantis

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Savantis die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Savantis in Waddinxveen!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Savantis jouw rating
1 2 3 4 5