Savantis

Savantis verbindt organisaties. Met elkaar bereik je immers meer dan alleen. Wij ondersteunen bedrijven door middel van praktijkgerichte vak trainingen, bij ondernemerschap en bij loopbaantrajecten. Vmbo- en mbo-instellingen staan we bij met leermiddelen en examens. Ook ondersteunen we sociale partners en brancheorganisaties bij het bepalen van hun opleidings- en arbeidsmarktbeleid. Verder ondersteunen we verschillende sectoren bij hun werving- en voorlichtingsactiviteiten.

Savantis

Over Savantis

Savantis ken je als de organisatie die vakmanschap en kennis verbindt. Of je kent Savantis als Opleidingscentrum SVS of Kenniscentrum Savantis. Sinds augustus 2015 is de officiële naam: Savantis Vakcentrum.

Savantis staat voor het behoud en de vernieuwing van vakmanschap. Dat doen we door alle betrokken partijen op de arbeidsmarkt te ondersteunen en met elkaar te verbinden. Zo realiseren we de instroom en inzetbaarheid van medewerkers en zorgen we voor opleidingen die aansluiten bij de vraag van werkgevers. Als onderwijs, bedrijfsleven, brancheorganisaties en sociale partners goed met elkaar samenwerken, investeren we optimaal in de toekomst van kwalitatief vakmanschap.

Savantis verbindt organisaties. Met elkaar bereik je immers meer dan alleen. Wij ondersteunen bedrijven door middel van praktijkgerichte vaktrainingen, bij ondernemerschap en bij loopbaantrajecten. Vmbo- en mbo-instellingen staan we bij met leermiddelen en de ontwikkeling van examens. Ook ondersteunen we sociale partners en brancheorganisaties bij het bepalen van hun arbeidsmarktbeleid. Dat doen wij op basis van jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en met een team van gemotiveerde professionals. Bovendien anticiperen we voortdurend op nieuwe ontwikkelingen. Zo investeren we gezamenlijk in vakmanschap. Een goede vakman is immers nooit uitgeleerd.

Online marketing en communicatie vacatures bij Savantis

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Savantis die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Savantis in Waddinxveen!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef Savantis jouw rating
1 2 3 4 5