Salure

Salure helpt nationale en internationale organisaties met salarisadministratie, advies, data analyse en slimme software. Meer overzicht en efficiënter werken met de diensten van Salure. Samen met AFAS software, ondersteunt Salure organisaties met het uitbesteden van de salarisadministratie. Daarnaast ontwikkelt Salure zelf software: SalureConnect, koppelingen met AFAS en de Vervangingstool.

Salure

Over Salure

Salarisadministratie uitbesteden en consultancy

Organisaties die hun salarisadministratie uitbesteden, kunnen al jaren terecht bij Salure. Door samen te werken met de software van AFAS, zorgt Salure voor geautomatiseerde processen in één standaard oplossing. De diensten van Salure zijn steeds verder uitgebreid. Ook voor inrichting, conversie, optimalisatie en goed advies is Salure een goede partner. Er ontstond een afdeling voor consultancy en functioneel beheer. Tegenwoordig heeft deze afdeling ook Lean Six Sigma Black Belt consultants beschikbaar voor het optimaliseren van processen.

Koppelingen

Ook op ICT-gebied heeft Salure naam gemaakt. Salure ontwikkelt zelf koppelingen tussen AFAS en een systeem van de klant. Voor systemen zoals Eduflex, Paralax, SOMtoday en Foleta heeft Salure een koppeling. Als de klant een systeem heeft waarvoor nog geen koppeling is gemaakt, dan ontwikkelt Salure die.

Internationale salarisadministratie en HR

Ook internationale klanten kunnen bij Salure terecht. Door een koppeling met een lokale payrollprovider, zorgt SalureConnect voor inzicht en eenheid, op nationaal en internationaal gebied.

De Vervangingstool

Voor het onderwijs ontwikkelde Salure de Vervangingstool. Een slimme tool die vervangers inplant, rekening houdt met bevoegdheden en de administratie bijhoudt.

Samen slim vooruit

Na een aantal jaren aan de Stavorenweg, verhuisde Salure naar de Gentseweg. Het nieuwe kantoor is modern ingericht met veel licht, goede werkplekken met zit-sta bureau's en veel groen. Ook is er een grote verader- en lunchruimte met uitzicht over Gouda, een fitnessruimte en games om te sporten en ontspannen. Inmiddels is Salure gegroeid tot 60 medewerkers, met ieder hun eigen expertise. Door hun kennis te bundelen, ontstaan er weer nieuwe oplossingen. Daarom heeft Salure gekozen voor een nieuwe weg: samen slim vooruit.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Salure

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Salure in Gouda die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

25 nov 2019 438 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Salure jouw rating
1 2 3 4 5