SalesKracht

SalesKracht is een online marketingbureau in Amsterdam. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bedenken wij creatieve online campagnes voor de vastgoedmarkt, corporaties, duurzame bedrijven, festivalscène en nog veel meer. Middels storytelling en krachtige advertenties krijgen we jouw verhaal bij de juiste doelgroep. Dit noemen wij convertising.

SalesKracht

Waar ligt de kracht in convertising?

Een goed concept start met een goed verhaal. Voor ons is content dan ook belangrijk. Wij besteden in onze campagnes veel aandacht aan de achterliggende boodschap en vertalen dit in iets creatiefs. Het resultaat is verfrissende content die de aandacht trekt én de online marketing aantrekkelijker maakt. Wij zoeken naar een contentstrategie die niet alleen zijn doel behaalt, maar ook nog eens smaakt naar meer.

Uiteraard moet deze creatieve content aan de man worden gebracht. Met onze brede kennis in online adverteren, bereiken wij een zeer specifieke doelgroep. We zitten kort op de community en weten waar mensen zich online bevinden en wat hun interesses zijn.

Door creatieve content te combineren met krachtige advertenties, brengen wij het beste van twee werelden samen. Daarmee staat jouw verhaal sterk.

SalesKracht

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij SalesKracht

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij SalesKracht in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SalesKracht jouw rating
1 2 3 4 5