Saint-Gobain

Saint-Gobain ontwerpt en levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen die onze leefomgeving en ons dagelijks leven verbeteren.

Werken bij Saint-Gobain

Over Saint-Gobain

Saint-Gobain biedt oplossingen die gebouwen energie-efficiënt maken en beantwoorden aan de uitdaging om de planeet te beschermen. Het merendeel van de oplossingen (met name op basis van glas, minerale wolisolatie, gipsplaat, mortel voor gevel- en vloerbedekkingen) nemen al deel en zullen in de toekomst nog meer bijdragen aan de verbetering van energie-efficiëntie van gebouwen.

De leefomgeving van morgen is die van alle gemakken. Iedereen streeft ernaar 'thuis' te zijn, op een veilige plek, beschermd tegen de agressies van de buitenwereld, comfortabel en gezond. Saint-Gobain biedt esthetische oplossingen (beglazing, gekleurde mortels, schilderdoeken, enz.), Evenals oplossingen om de luchtkwaliteit, het lichtbeheer en het akoestisch comfort (plafonds, gipsplaten) te verbeteren.

Onze merken

De diversiteit van onze bedrijven en de sterke reputatie van onze merken (ISOVER, PAM, Weber, Placo®, Gyproc, CertainTeed, Jewson, POINT.P, Lapeyre ...) stellen ons in staat om de benchmark te zijn op de huizenmarkten en industriële toepassingen.

Werken bij Saint-Gobain

Word lid van een innovatieve, gepassioneerde en ondernemende gemeenschap om de wereld van morgen te verbeteren.

Marketing en communicatie vacatures bij Saint-Gobain

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Saint-Gobain die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

30 jun 2020 168 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Saint-Gobain jouw rating
1 2 3 4 5