Saint-Gobain

Saint-Gobain ontwerpt en levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen die onze leefomgeving en ons dagelijks leven verbeteren.

Werken bij Saint-Gobain

Over Saint-Gobain

Saint-Gobain is de grootste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld. De bedrijven die tot de Saint-Gobain groep behoren, ontwerpen en leveren innovatieve en hoogwaardige oplossingen die onze leefomgeving en ons dagelijks leven verbeteren.

In alles wat wij ontwikkelen, staat de mens en haar leefomgeving centraal. Dit betekent ook dat wij het belangrijk vinden dat het voor de medewerkers van Saint-Gobain prettig werken is. De meeste tijd van de dag breng je immers door op je werk.Onze belofte »Making the world a better home« vormt de ruggengraat van alles wat we doen.

We hebben aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de wensen van eindgebruikers. We onderscheiden ons door het altijd beter te willen doen en zoeken constant naar vernieuwing. Hierbij blijven wij no-nonsense, zijn we flexibel, daadkrachtig en hebben veel kennis van zaken. Zowel richting onze klanten en relaties als onze toeleveranciers vinden wij partnerschap belangrijk. Omdat er steeds
hogere eisen worden gesteld aan gebouwen en binnenruimten, is ons advies van belang.

Met jouw kennis voeg je waarde toe; je stelt de eindgebruiker centraal, je weet de juiste vragen te stellen en adviezen te geven aan onze relaties en klanten. Van de medewerkers van Saint-Gobain verwachten wij vooral betrokkenheid. Net als in een sportteam vervult een ieder zijn of haar rol, maar we willen vooral als team een uitstekende prestatie neerzetten.

Marketing en communicatie vacatures bij Saint-Gobain

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Saint-Gobain die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

30 jun 2020 453 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Saint-Gobain jouw rating
1 2 3 4 5