Ruben Robijn

Ruben Robijn is 20 jaar actief op het gebied van het verkopen van ruwe mineralen en edelstenen voor zowel groothandels en particulieren.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Ruben Robijn in Duiven

Over Ruben Robijn

Edelsteen groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn is een bedrijf dat vanaf 2004 bezig is met de in- en verkoop van ruwe en geslepen edelstenen en mineralen. Tot 2006/7 zijn wij actief geweest op de particuliere markt. Wij hebben hierna een verschuiving gemaakt naar groothandel, en sinds 2016 verkopen wij aan zowel bedrijf als consument.

Met 13 enthousiaste medewerkers delen we onze liefde voor edelstenen en mineralen. Samen werken we met veel plezier aan de missie van de organisatie, delen we kennis, creëren we mooie campagnes en brengen we onze producten en diensten onder de aandacht van retailers, therapeuten en particulieren.

Marketing en communicatie vacatures bij Ruben Robijn

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Ruben Robijn die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 feb 2022 345 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ruben Robijn jouw rating
1 2 3 4 5