RoosRos Architecten

RoosRos Architecten is een landelijk werkend, fullservice architectenbureau met ruim 60 medewerkers. Wij maken architectuur, al meer dan zestig jaar. Projecten van klein tot groot, van complex tot eenvoudig. Technisch in de puntjes. Binnen budget en boven verwachting. We zijn aanpakkers. Nuchter. Maar ook altijd op zoek naar kansen en nieuwe mogelijkheden.

RoosRos Architecten

Werken bij RoosRos Architecten

Werken bij RoosRos is werken in een aangename werkomgeving. Met leuke collega's in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid staan hoog in ons vaandel. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Bouw jij met ons mee aan onze ambitieuze toekomstvisie? Wil je deel uitmaken van een enthousiast, professioneel en gezellig team? Spreekt de term Respectvol Rentmeesterschap je aan? En heb jij - net als wij- de wens om de wereld zo goed mogelijk te onderhouden en na te laten? Onze visie is om gezond en toekomstgericht te ontwerpen. 

Marketing en communicatie vacatures bij RoosRos

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij RoosRos die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef RoosRos Architecten jouw rating
1 2 3 4 5