Roosendaal Citymarketing

Roosendaal Citymarketing is de marketingorganisatie van de gemeente Roosendaal. Ons doel is simpel: Roosendaal moet op de kaart! Door strategisch en structureel te werken aan het merk Roosendaal, willen we stimuleren dat meer mensen (bezoekers, bewoners, jonge talenten en ondernemers) kiezen voor onze gemeente. Om dat te bereiken werken we samen met de gemeente, partners en andere stakeholders. Samen kunnen we de ambitieuze doelen voor onze stad bereiken!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Roosendaal Citymarketing

Over Roosendaal Citymarketing

Roosendaal Citymarketing wil een bijdrage leveren aan de economische, maatschappelijke en culturele ontwikkeling van de stad, om zo te stimuleren dat meer mensen kiezen voor Roosendaal en een evenwichtige groei van de stad te realiseren.

Om kansen goed te benutten, maar ook om de concurrentiepositie van de stad te versterken, is een basis gelegd met een onderbouwd merkplan dat Roosendaal positioneert. Uitgangspunt is de mensen die de stad maken en de ondernemende, inventieve en organisatorische geest van inwoners en ondernemers maakt daarbij het verschil.

Wij zijn de partij die de ambities van Roosendaal vertaalt naar een strategie met doelstellingen, en die bij de operatie en uitvoering continu monitort dat wat er gedaan wordt volledig in het teken staat van het halen van die doelstellingen. We delen onze kennis en zoeken steeds naar slimme verbindingen met partners en stakeholders om samen te werken aan de ambities en het imago van Roosendaal.

Vanuit Roosendaal Citymarketing zetten we de kwaliteiten van onze stad in de etalage. Hiervoor brengen, halen en delen we kennis met partners die we in de gehele gemeente en daarbuiten hebben. We dragen het merk Roosendaal met zoveel mogelijk Roosendalers uit. Het is onze taak hier sturing aan te geven.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Roosendaal Citymarketing

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Roosendaal Citymarketing die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

07 dec 2021 263 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Roosendaal Citymarketing jouw rating
1 2 3 4 5