Rooftop Revolution

Rooftop Revolution brengt natuurgebieden terug de stad in. Waar? Op het grootste braakliggende terrein: de daken! Wij adviseren eigenaren hoe zij hun dak kunnen verduurzamen, helpen “daklozen” om hun uitzicht te verbeteren en ondersteunen overheden in hun klimaatadaptatie ambitie.

Vacatures bij Rooftop Revolution

Over Rooftop Revolution

Rooftop Revolution brengt natuurgebieden terug de stad in op het grootste braakliggende terrein: de daken! Wij adviseren eigenaren hoe zij aan de slag kunnen gaan met het verduurzamen van daken, ondersteunen overheden in hun klimaatadaptatie ambitie en helpen "daklozen" om hun uitzicht te verbeteren.
Wij vinden dat de kosten en baten van groene daken eerlijk verdeeld kunnen worden. Daarom werken wij met slimme co-financieringsmodellen. Zo realiseren wij samen met bewoners, bedrijven, overheden en natuurorganisaties onze droom.

Onze droom
Wij vinden dat er veel meer groene daken moeten komen in Nederlandse steden. Naast de vele voordelen die groene daken hebben, is een groen uitzicht ook gewoon prachtig. In Nederland ligt 400 km2 aan plat dak, zo'n 60.000 voetbalvelden. Kansen genoeg dus. Wij zien daarom in de toekomst geen dak ongebruikt!

Hoe wij werken
Wij zijn een onafhankelijke stichting en treden op als expert, adviseur, procesbegeleider en intermediair in duurzame dakprojecten. Wij werken hierin samen met allerlei partijen aan verschillende daken: van simpel sedum tot slimme parkdaken die de bui al zien hangen.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Rooftop Revolution

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Rooftop Revolution uit Amsterdam die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

12 jan 2021 312 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Rooftop Revolution jouw rating
1 2 3 4 5