ROK groep

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Bij ROK Groep verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij ROK Groep in Emmeloord

Over ROK Groep

De ontwikkelingen in het bedrijfsleven volgen zich steeds sneller op, kennis raakt snel verouderd en nieuwe vaardigheden moeten worden geleerd. Reguliere opleidingen kunnen dit niet bijhouden. Het gevolg? Een mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

We willen deze mismatch oplossen en zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen bereiken. Niet omdat het makkelijk is, maar omdat we geloven in de potentie van mensen om te werken én te leren. We gaan deze uitdaging aan en beginnen elke dag opnieuw met het doel om deze wedstrijd te winnen. Doe je mee?

Werken bij ROK groep

Dat wij iedere dag fluitend naar ons werk gaan komt niet alleen door wát we doen, maar ook door hóe we het doen. We gaan elke dag met zijn allen voor succes. En deze successen laten we niet ongemerkt voorbij gaan, nee, deze vieren we. Samen. Samen gaan wij voor goud en zijn we niet te stoppen. Ga je mee?

Plezier in het werk

Plezier in het werk is cruciaal om elke dag het beste uit jezelf te halen. Om het belang van plezier nog eens extra te onderstrepen, organiseren we meerdere keren per jaar feestjes met het hele team. Echte successen vieren we samen!

Marketing en communicatie vacatures bij ROK groep

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ROK groep die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

14 aug 2018 2140 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ROK groep jouw rating
1 2 3 4 5