ROC de Leijgraaf

ROC de Leijgraaf is een moderne kennisonderneming voor Noordoost Brabant. De Leijgraaf heeft als doel jongeren en volwassenen kansrijk te maken en hen te faciliteren bij “een leven lang leren”. De Leijgraaf levert een bijdrage aan een competente regio. Jongeren en volwassenen kunnen terecht voor een praktijkgerichte mbo-opleiding, deeltijd havo en vmbo-t.

ROC de Leijgraaf

Onze waarden: waar we voor staan

ROC de Leijgraaf wil een wezenlijke bijdrage leveren aan Noordoost Brabant. Dat doen we door mensen kansrijk te maken, ongeacht hun leeftijd of situatie. Zo dragen we bij aan de maatschappelijke en economische kracht van de regio en van haar inwoners. Samen werken we aan een bloeiend en competent Noordoost Brabant. Daarin willen we een vanzelfsprekende partner in leren zijn. Met ons onderwijs dagen wij, samen met de regio onze leerlingen uit om te blijven werken aan hun toekomst. Dat is onze missie. Samen onderwijs maken. Om dat te bereiken werken we volgens drie strategische lijnen. Ontwikkel. Beloof. Laat zien.

Marketing en communicatie vacatures bij ROC de Leijgraaf

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ROC de Leijgraaf die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ROC de Leijgraaf jouw rating
1 2 3 4 5