Ribsfactory

Ribsfactory is een van de leukste en gezelligste restaurantketens in Nederland. Bij ons eet je de lekkerste spareribs, steaks en burgers en dat ook nog voor een goede prijs. We zijn al lekker bezig met momenteel 10 restaurants in Nederland, maar we hebben nog veel meer ambities en zullen dus nog met tientallen restaurants groeien de komende jaren.

Ribsfactory

Over Ribsfactory

De spareribrestaurants van Ribsfactory staat bekend om de warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, 'de Ribs', zoals die in de volksmond wordt genoemd. De meeste komen uiteraard voor een lekkere sparerib, maar daarnaast bevat onze menukaart ook heerlijke burgers, steaks en zelfs salades voor de gezonde trek. Je maakt je menu af met een van onze lekkere desserts.

Topkwaliteit en versheid van de producten staan bij Ribsfactory voorop. Alles is huisgemaakt en eerlijk geprijsd. De allerlekkerste spareribs, burgers en steaks vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Gasten zijn gek op onze authentieke grill-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de ribs, burgers en steaks.

Uiteraard zijn de befaamde spareribs het paradepaardje van Ribsfactory. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take-away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van deze ribs.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Ribsfactory

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Ribsfactory die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Ribsfactory.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ribsfactory jouw rating
1 2 3 4 5