Ribsfactory B.V.

Ribsfactory is een steakhouse en gespecialiseerd in spareribs met een overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod, vlotte gastvrije bediening en uiteraard de lekkerste steaks, burgers en ribs. Momenteel heeft de formule vestigingen in Eindhoven,Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Delft.

Ribsfactory B.V.

Over Ribsfactory

Ribsfactory is momenteel één van de snelst groeiende steakhouse-ketens in Nederland.Ribsfactory staat bekend om haar warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, 'de Ribs', zoals die in de volksmond wordt genoemd.

Topkwaliteit en versheid van de producten staan voorop. Alles wordt huisgemaakt en is eerlijk geprijsd. De lekkerste spareribs, steaks en burgers vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Klanten houden van de authentieke gril-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de burgers, ribs en steaks.

De befaamde spareribs zijn het paradepaardje. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van de 'ribs'.

Ambitie

Ribsfactory wil de komende jaren verder groeien naar zo'n vijftig locaties in de Benelux. Om deze groei gecontroleerd te realiseren gaat Ribsfactory naast eigen beheer, haar formule ook franchisen. Met thans negen eigen vestigingen, beproefde formule en optimale ondersteuning van het hoofdkantoor ligt er een gezonde basis om uit te breiden met franchisevestigingen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Ribsfactory

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Ribsfactory die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Ribsfactory in Eindhoven.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef Ribsfactory B.V. jouw rating
1 2 3 4 5