Rentman

Rentman is ontstaan uit de verhuurindustrie in een tijd waarin spreadsheets nog de dienst uitmaakte. Één man had de missie om wat eenvoud en overzicht te brengen in die chaotische werkwijze. Rentman introduceerde een softwarepakket dat voor iedereen werkt. Eenvoudig en betrouwbaar.

Rentman

Over Rentman

Rentman ontwikkelt cloud software voor verhuurbedrijven in de audiovisuele en evenementensector.Rentman is een online tool die verhuurbedrijven helpt bij het efficiënter beheren en plannen van verhuuropdrachten. Wij ontwikkelen vooruitstrevende oplossingen voor materiaalbeheer, personeelsplanning en projectbeheer, gecombineerd in één systeem.Onze software stelt verhuurbedrijven in staat om hun bedrijf efficiënter te beheren. Vanuit ons kantoor in Utrecht ontwikkelen we onze software die inmiddels in meer dan veertig landen gebruikt wordt.

Beter verhuurmanagement, wereldwijd

Meer dan 5.000 professionals wereldwijd gebruiken onze software inmiddels dagelijks. Door Rentman beheren zij materialen, crew en transportmiddelen effectiever. Met de hulp van toegewijde klanten zette Rentman een nieuwe norm voor online verhuursoftware. Als een van Europa's marktleiders in online verhuursoftware helpen we onze klanten dagelijks duizenden projecten te realiseren.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Rentman

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Rentman die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe jobs bij Rentman.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Rentman jouw rating
1 2 3 4 5