Redlink B.V.

Redlink is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Wij geloven in ervaring. In specialisme en in eerlijkheid. Met 24 jaar aan ervaring en kennis in huis leveren wij uiterst vakkundig advies op maat.

Redlink B.V.

Over Redlink

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel met een voorliefde voor elektrotechniek. Als leverancier van netwerkbekabeling (koper- en glasvezelkabels), brandmeld- en beveiligingsinstallaties, patchkasten, meetapparatuur en draadloze netwerkoplossingen voorzien wij in de wensen van de professionele installateur.

We moeten kunnen vertrouwen op het netwerkstructuur, want als deze machine niet goed geolied is, kan niemand zijn dagelijkse werk uitoefenen. We stellen daarom elektrotechnische installateurs in staat om elke dag weer innovatie installaties te kunnen creëren.

Het team

Bij Redlink willen we graag dat de klant met een tevreden gevoel aan projecten kan werken. Hierdoor gaan we bij Redlink resultaatgericht te werk en krijgt iedere werknemer veel verantwoordelijkheid. Daarom gaan wij informeel, transparant en als hecht team met elkaar om. Dat ziet u terug in onze werkzaamheden en in uw resultaat.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Redlink

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Redlink  die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Redlink B.V. jouw rating
1 2 3 4 5