Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland (Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen) spant zich met al haar ter beschikking staande middelen in voor het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in Nederland. Reddingsbrigade Nederland bestaat uit ruim 172 reddingsbrigades, 24.000 leden en zo'n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers als actieve hulpverleners in Nederland.

Reddingsbrigade Nederland

Onze organisatie

Reddingsbrigade Nederland is de roepnaam van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD). Zij vertegenwoordigt zo’n 160 reddingsbrigades, 23.000 leden en zo’n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers als actieve hulpverleners in Nederland. Op het bondsbureau in IJmuiden werken 20 mensen (17 FTE).

Zowel de koepelorganisatie als de aangesloten reddingsbrigades hebben het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood als hun doelstelling. Naast de hulpverlening op de Nederlandse stranden en bij recreatiegebieden en het verzorgen van opleidingen zwemmend en varend redden, is Reddingsbrigade Nederland verantwoordelijk voor de inzet van de Nationale Reddingsvloot bij overstromingen.

Reddingsbrigade Nederland is aangesloten bij NOC*NSF en bij de ILS (International Lifesaving Federation). De lifesaving sport heeft een Olympische nominatie. Reddingsbrigade Nederland is actief op facebook en twitter en wordt veel en makkelijk gevonden in de media.


Marketing en communicatie vacatures bij Reddingsbrigade Nederland

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Reddingsbrigade Nederland die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

06 apr 2018 860 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Reddingsbrigade Nederland jouw rating
1 2 3 4 5