Reddingsbrigade Nederland

Meer veiligheid in, op en langs het water. Dat is het doel waarvoor de lifesavers en lifeguards van de Reddingsbrigade zich dagelijks vrijwillig inzetten. We doen het uiterste om te zorgen dat er niemand verdrinkt, en iedereen veilig kan genieten van het vele water dat Nederland telt.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Reddingsbrigade Nederland in IJmuiden

Over Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland ofwel de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD) is de koepelorganisatie van 150 lokale reddingsbrigades met in totaal ruim 21.000 leden. Onder hen zijn 2750 lifeguards. De gezamenlijke missie is: meer veiligheid in, op en langs het water. We doen het uiterste om te zorgen dat er niemand verdrinkt en iedereen veilig kan genieten van het vele water dat Nederland telt.

Reddingsbrigade Nederland is als sportbond aangesloten bij NOC*NSF. Het Landelijk Bureau is gevestigd in IJmuiden, waar momenteel 23 mensen werken. De aangesloten reddingsbrigades verzorgen toezicht en hulpverlening aan de kust, bij binnenwater, in zwembaden en tijdens waterrijke evenementen. Ook verzorgen zij opleidingen, van elementair zwemmen tot onder meer lifesaving en lifeguarding.


Marketing en communicatie vacatures bij Reddingsbrigade Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Reddingsbrigade Nederland in IJmuiden die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

06 apr 2018 1016 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Reddingsbrigade Nederland jouw rating
1 2 3 4 5