Redcommunication b.v.

Redcommunication maakt graag het verschil en creëert impact. De juiste interimmers kunnen bedrijven vooruit helpen in tijden van verandering, tijdelijke afwezigheid van de Marketing- of Communicatiemanager of wanneer bepaalde ontwikkelingen vragen om specifieke deskundigheid.

Redcommunication b.v.

Over Redcommunication

Wij zoeken altijd naar die ene kandidaat die het verschil maakt. Die met een gettings things done mentaliteit zorgt voor continuïteit, een heldere blik en plannen realiseert.

Door de jaren heen heb ik een mooi netwerk opgebouwd; van kleinschalige ondernemers tot coöperaties en grote corporate organisaties in de volgende branches: FMCG, E-commerce, retail, elektronica, industrie, sierteelt, logistiek, automotive, advocatuur, zakelijke dienstverlening en zorgverzekeringsbranche.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Redcommunication

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij of via Redcommunication die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

02 mrt 2022 217 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Redcommunication b.v. jouw rating
1 2 3 4 5