Red een Kind

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Red een Kind in Zwolle

Over Red een Kind

Red een Kind is een christelijke internationale ontwikkelingsorganisatie. Elke dag zetten wij ons in om een toekomst te geven aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dat doen we door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat zij hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren. Red een Kind werkt in gebieden in Afrikaanse landen en India waar veel armoede is en op plekken waar een ramp of (dreigend) conflict kinderen en gezinnen extra kwetsbaar maakt. Mede dankzij de jarenlange betrokkenheid van meer dan 11.000 sponsors en 12.000 donateurs zijn wij in staat ons werk te doen.

Zo werkt Red een Kind

Werken bij Red een Kind is...

...elke dag werken aan een goed doel
Samen met je collega's werken aan een betere wereld voor kinderen in armoede. Dat is en blijft een bijzonder gevoel. Dat uit zich in een gevoel van saamhorigheid. Werken voor een goed doel gaat niet zonder slag of stoot. We werken in zeer uitdagende gebieden en omstandigheden. We vieren de succesvolle resultaten en leren van onze tegenslagen. Zo zetten we alles op alles om kinderen een goede toekomst te geven. Onze droom is om onze organisatie overbodig te maken. Help jij ons om dit te bereiken?

...werken bij een christelijke organisatie
De motivatie voor ons werk is onze overtuiging dat elk kind een uniek geschenk van God is en daarom niet in armoede en onrecht zou moeten hoeven leven. Dat geloof is een belangrijk samenbindend element in onze organisatie, in binnen- en buitenland. Wij werken dan ook samen met christelijke organisaties in Nederland, maar ook met christelijke organisaties in het buitenland. Werken bij een christelijke organisatie betekent voor ons dat we elke week beginnen met een weekopening. We lunchen gezamenlijk aan één grote tafel. 'Alsof ik terecht kom in een familie,' horen we regelmatig als iemand aanschuift tijdens de lunch. Daarnaast leven we echt met elkaar mee en hebben we oog voor persoonlijk welzijn. Ook staan de jarigen echt even in het zonnetje. We horen dan ook vaak dat we een bijzonder mooie club zijn. Dat maakt ons trots, en terecht!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Red een Kind

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Red een Kind in Zwolle die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

24 sep 2018 1182 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Red een Kind jouw rating
1 2 3 4 5