Red een Kind

Red een Kind is een christelijke, professionele ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland en met programma’s in Azië en Afrika. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in nood, aan hun familie en aan hun hele omgeving.

Red een Kind

Over Red een Kind

Red een Kind is een relatief kleine organisatie met grote ambities: zoveel mogelijk kinderen uit armoede laten groeien. Onze droom als organisatie is onszelf overbodig maken. Dat klinkt misschien gek, maar denk er eens over na: zou het niet geweldig zijn als er geen kinderen meer zouden sterven aan de gevolgen van armoede? Als ouders overal ter wereld hun kinderen een toekomst kunnen geven?

We werken allemaal keihard om dát te bereiken. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze collega's in Afrika en India én met de steun van duizenden sponsors. Dankbaar mogen we constateren dat ons werk effect heeft: heel veel kinderen, jongeren en ouders hebben hoop voor de toekomst. We blijven bidden en werken om die groep nog veel groter te maken. We hopen dat we op een dag mogen concluderen dat ons werk niet meer nodig is!

Zo werkt Red een Kind

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We helpen de kinderen door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat de families hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren.

Red een Kind werkt in gebieden waar veel armoede is en op plekken waar een ramp of (dreigend) conflict kinderen en gezinnen extra kwetsbaar maakt. We werken samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Red een Kind werkt in India, Kenia, Malawi, Burundi, Rwanda, DRC, Uganda en Zuid-Soedan.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Red een Kind

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Red een Kind die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Red een Kind jouw rating
1 2 3 4 5