Reasult

Reasult werkt voor de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. We bieden vooruitstrevende softwareoplossingen die inzicht geven in de financiële performance van vastgoedportefeuilles. Onze software heeft voor vastgoedbedrijven een enorme toegevoegde waarde in het optimaliseren van hun rendement doordat ze beter kunnen vooruitkijken, besluiten en verantwoorden. Het Reasult platform omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Reasult

Over Reasult

Reasult is opgericht in 2000. Al ruim 15 jaar werken we elke dag met plezier en toewijding aan het maken en verbeteren van software oplossingen. Onze software ondersteunen professionele vastgoedorganisaties bij financiële besluitvormingsprocessen.

Omdat we ons uitsluitend richten op de vastgoedmarkt hebben we veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Al onze specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan.

Meer dan 70 professionele vastgoedorganisaties in Nederland, België en Duitsland maken gebruik van de software van Reasult. Meer dan 1.500 gebruikers werken met onze oplossingen.

Werken bij Reasult

Reasult is een groeiende organisatie met internationale ambities. Om die reden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Via onderstaande link vind je onze openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom, wij geven hierbij de voorkeur aan personen die ervaring hebben in IT, vastgoed en/of finance.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Reasult

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Reasult die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Reasult jouw rating
1 2 3 4 5