RBT Heuvelrug & Vallei

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei is sinds 2015 de centrale marketing- en promotieorganisatie voor negen gemeentes op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei, te weten: Baarn, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist.

RBT Heuvelrug & Vallei

Over RBT Heuvelrug & Vallei

RBT is hiermee de spil in een actieve toeristisch-recreatieve bedrijfstak met een toegevoegde waarde van 700 miljoen euro per jaar en werkgelegenheid voor 20.000 mensen, die bovendien een flinke bijdrage levert aan het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in het gebied. Met allerlei activiteiten werkt het RBT Heuvelrug & Vallei doorlopend aan het bevorderen van een goed functionerende toeristische bedrijfstak in de regio.

Samen met onze ambassadeurs richten we ons op:

  • Verhogen van de toeristische-recreatieve bestedingen;
  • Versterken van het imago van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei als bestemmingsregio's van topniveau; excellent ontvangen en informeren van bewoners en bezoekers.

Onder meer door beleidsadvisering, promotie, (online) marketing, (inter)nationale persbewerking, distributie, productontwikkeling, accountmanagement en acquisitie, en vooral ook het bevorderen van samenwerking met en tussen partners (waardoor breed draagvlak ontstaat) werkt RBT Heuvelrug & Vallei samen met een groeiend netwerk van ambassadeurs doorlopend aan deze ambities.

Met allerlei activiteiten werkt het RBT Heuvelrug & Vallei doorlopend aan het bevorderen van een goed functionerende toeristische bedrijfstak in de regio. Kijk hieronder om een beeld te krijgen van onze activiteiten.

RBT Heuvelrug & Vallei

Bij ons maken mensen het verschil

Ook bij Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei maken mensen het verschil. Als groeiende organisatie is ons team regelmatig op zoek naar uitbreiding en versterking. Pas jij in de ambitie om de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei op de kaart te zetten als destinaties van topniveau? En sluit jouw profiel naadloos aan op één van de onderstaande vacatures? Reageer!

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij RBT Heuvelrug & Vallei

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de RBT Heuvelrug & Vallei die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

09 mei 2019 913 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef RBT Heuvelrug & Vallei jouw rating
1 2 3 4 5