Qualicor Europe

Wij willen verbeteren verbeteren. Met trainingen, assessments en audits werken we zij aan zij met onze klanten voor veiligere en betere patiëntenzorg.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Qualicor Europe in Utrecht

Over Qualicor Europe

Wij zijn Qualicor Europe. Wij staan voor kwaliteit (Quali) met het hart (cor) in de zorg. Daarin zijn we vooruitstrevend en kijken we over de grenzen heen. Wij zorgen voor overzicht met oog voor detail. Zodat jij je kunt richten op het continu verbeteren van de zorg voor jullie cliënten. Samen bouwen we aan het fundament van zorg waarop mensen kunnen vertrouwen.

Al meer dan 20 jaar staat Qualicor Europe voor kwaliteit. Opgericht voor en door mensen uit de zorg. Om het leven van patiënten en bewoners jaar in jaar uit steeds beter te maken. Via assessments en audits helpen wij de zorg om kwaliteit te borgen in hun werk en processen. Kortom we willen verbeteren verbeteren. Zodat jij je kunt richten op het steeds beter worden van de zorg. Samen bouwen we aan een kwaliteitsfundament dat zelfs in een crisis overeind blijft.

Werken bij Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staan wij voor kwaliteit. Onze relaties zijn altijd bezig met de zorg voor mensen. Beter, sneller, veiliger. En wij zijn altijd op zoek naar hoe wij hen kunnen inspireren en helpen om continu te verbeteren. Dat doen wij met een gedreven team van medewerkers. Allemaal met het hart in de zorg.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Qualicor Europe

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Qualicor Europe die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

10 jun 2022 156 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Qualicor Europe jouw rating
1 2 3 4 5