Q-Pall BV

De sleutel tot ons - en uw - succes is innovatie en technologische vooruitgang. Q-PALL heeft een krachtig team van experts in huis die voortdurend nieuwe producten onderzoeken om bestaande en nieuwe markten te bedienen.

Q-Pall BV

Over Q-Pall

De keuze voor kunststof pallets is inmiddels een logische, die voortvloeit uit uw wens voor duurzaamheid, kostenefficiëntie en milieutechnische overwegingen. De keuze voor Q-PALL als uw partner daarin, is ook een logische, die samenhangt met uw behoefte aan een innovatieve fabrikant met een eigen gedachtegoed.

Een bedrijf dat door het beheersen van de gehele keten – productie, distributie en verkoop – als geen ander de technische en logistieke condities kan bieden die ook binnen uw onderneming bijdragen aan optimale bedrijfsvoering.

Daarnaast heeft iedere onderneming te maken met duurzame uitdagingen: productiekosten verlagen, minder grondstoffen gebruiken en duurzame producten op de markt brengen. Dit hebben wij samengevat in onze Orange Values.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Q-Pall

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Q-Pall die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

08 jul 2020 662 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Q-Pall BV jouw rating
1 2 3 4 5