Q-communication BV

Bedrijven zoeken steeds meer naar methodieken om klanten te verbinden aan haar producten en diensten. Dit geldt zowel voor potentiële klanten als voor bestaande klanten. De digitale transformatie biedt veel mogelijkheden. Maar de menselijke factor en persoonlijke interactie zijn essentieel. Resultaat: Customer Engagement. Doel van de Q-communication Customer Engagement methodiek is om klanten langdurig aan uw organisatie te binden.

Customer Engagement verschijnt in vele verschillende vormen in het bedrijfsleven en de samenleving. Q-communication onderscheidt drie belangrijke categorieën: Lead Generatie, Sales en Customer Care. Q-communication ondersteunt deze categorieën door middel van outsourcing, kennis en oplossingen in lijn met de business- en technologische uitdagingen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Q-communication

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Q-communication die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Q-communication in Eindhoven.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Annemieke

Q-communication komt zijn afspraken niet na en betaald zijn werknemers en samenwerkingspartners niet.

Geef Q-communication BV jouw rating
1 2 3 4 5